0592 - 545301
Bel gerust voor deskundig advies


Uw winkelwagen is leeg

Folie lassen

ASKOI last vijverfolie op maat in koivijvers, natuurvijvers, quarantaine bassins, in speciale vijvers en waterpartijen. Een gelaste vijver geeft een strak resultaat en doet visueel niet onder voor een vijver van polyester, de prijs is echter wel een stuk aantrekkelijker.

Waarom folielassen?

Een gelaste vijver functioneert beter vanwege het ontbreken van plooien. Vuilophoping en de vermeerdering van schadelijke bacteriën wordt op deze wijze grotendeels uitgesloten. Vooral in een koivijver zorgt de gelaste folie voor een mooi afgewerkt geheel. Als vijverbekleding gebruiken wij 1 mm dikke PVC vijverfolie met hieronder een beschermdoek van 300 gram/m² rotvrij Polypropyleen. Het beschermdoek voorkomt beschadiging van de folie. Steentjes, schroeven en houtsplinters kunnen op deze manier nooit direct of na verloop van tijd door de folie heendringen en op deze wijze lekkage veroorzaken. De vijverfolie wordt met behulp van een föhn overlappend op elkaar gelast.

Geen losse eindjes

Wij werken uitsluitend met folie uit één stuk zonder fabriekslassen zodat er in uw vijver geen ontsierende lassen aanwezig zijn. De lasnaden worden na het lassen extra afgedicht met vloeibare PVC, die in het materiaal smelt en hier één geheel mee vormt. Gemaakte lassen zijn minstens zo sterk als de folie zelf.

Bodemdoorvoeren, wanddoorvoeren en skimmers worden door ons deskundig en snel waterdicht in de folie afgewerkt.

Bij ASKOI geven we 10 jaar garantie op zowel de folie als de lassen, mits voorzien van beschermdoek. Wij hebben diverse fotoreportages van door ons gelaste vijvers voor u ter inzage en kunnen voor u vrijblijvend een offerte maken tegen een concurrerende prijs! Hebben wij uw interesse gewekt? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak of prijsaanbieding.